onsdag 7 augusti 2013

Tjäna pengar på aktier

Att tjäna pengar på aktier kan vara aningen riskfyllt och inte lika lätt att komma igång med. Dessutom kräver det ett startkapital och vissa kunskaper.

Att bli en s.k. "daytrader" innebär att du inte tänker långsiktigt med dina aktier, utan istället köper och säljer flera värdepapper på samma dag. Det är något knepigt och kan nog räknas som ett heltidsjobb.

Ett sätt för att snabba upp processen med aktiehandel är med hjälp av hävstångsteknik. Ett väldigt bra program för det är Plus500. Plus500 är ett hävstångsprogram för aktier upp tilll 1:15. Det innebär att när kursen rör sig 1% på den "riktiga börsen" rör sig kursen där upp till 15%. Dessutom får man 250kr gratisbonus när man registrerar sig så det kan iallafall vara kul att pröva!

Kom ihåg att aktiehandel i regel är väldigt krävande och passar sig inte för alla. Du ska för det mesta vara insatt i nationalekonomi och förstå varför börsen rör sig som den gör. Eftersom börsen är starkt beroende av folks förväntningar på ett företag är det väldigt riskfyllt att hålla på med aktier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar