torsdag 8 augusti 2013

Affiliatemarknadsföring, länkar

I det här inlägget tänkte jag ge ett litet tips vad du kan göra för att öka dina försäljningar via affiliating.

När du ska sälja en produkt med affiliatemarknadsföring ska du självklart leta efter produkter med de bästa provisionerna. Oftast finns de bästa provisionerna i digitala produkter.

När du sedan har hittat din produkt som är i din nisch och ger en hyfsad provision, får du en länk. Det är den länken som du ska sprida och få folk att gå in och köpa ifrån. Den länken är oftast väldigt lång och ser inte så riktig seriös ut. Därför bör du istället registrera en domän för den länken, det kostar inte många kronor i året och det kan lönas riktigt ordentligt!

Själv brukar jag använda mig av HostGator eftersom de är de billigaste på marknaden, och för att de alltid har väldigt bra erbjudanden. Får du problem med någonting har de även en väldigt snabb kundtjänst som svarar på mail eller telefonsamtal. Kan verkligen rekommendera Hostgator eftersom jag inte har haft några problem med dem någon gång.

Fördelen med att ha egen domän på dina affiliatelänkar är att de är lättare att marknadsföra, och du kan väl hålla med om att "www.snyggastekameran.se" ser bättre ut än "www.elektronikkedja.se/prod892/aff-id018392/1023892". Om du nu har köpt domänen "www.snyggastekameran.se" men som pekar till din affiliatelänk kommer spårningen att fungera korrekt och det är bara att vänta tills pengarna rullar in!

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar